Samen groeien met plezier

Bink Echt Mooij Fotografie.web 111874987260

 

Dat is wat we doen bij Bink! Op onze kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en buitenschoolse opvang bieden we een veilige, vertrouwde en uitdagende plek waar kinderen van 0 tot 13 jaar samen spelen, ontdekken én plezier maken. Bij Bink kijken we elke dag opnieuw met een frisse blik naar wat jouw kind nodig heeft, zodat het zich op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo zo goed mogelijk kan ontwikkelen. 

 

Buitenschoolse opvang Hasselbraam

Buitenschoolse opvang (bso) Hasselbraam is gehuisvest in hetzelfde pand als de school. Na schooltijd kunnen de kinderen direct naar de bso, zonder drukke straten over te hoeven steken. Er is een nauwe samenwerking tussen onze school en bso Hasselbraam. Samen zorgen we voor een doorlopende pedagogische lijn. De bso heeft meerdere groepen, voor de allerjongste kinderen tot en met groep 8.

 

Onze buitenschoolse opvang is een vertrouwde plek waar je kind zichzelf kan zijn, na een drukke dag op school. We nemen de tijd om te luisteren en kijken goed waar elk kind behoefte aan heeft. Het atelier, een spelletje doen of lekker buiten sporten en bewegen.

 

Onze pedagogisch medewerkers zijn goed opgeleid, enthousiast en betrokken. Zij zorgen ervoor dat kinderen zich thuis voelen, lekker kunnen spelen en vooral heel veel plezier maken. Zodat je kind echt vrij heeft, ook als jij dat niet bent!

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

PHOTO 2022 03 22 08 45 111874987336

Peuterspeelzaal Hasselbraam

Peuters van 2 tot 4 jaar zijn van harte welkom bij peuterspeelzaal Hasselbraam en zit in hetzelfde pand als de school. Bij peuterspeelzaal Hasselbraam werken we met de methodiek Uk & Puk. De activiteiten van dit programma zorgen ervoor dat peuters spelenderwijs zelf ontdekken. Naast leerzaam is de peuterspeelzaal ook gewoon leuk! Peuters spelen er met ander speelgoed dan thuis, leren nieuwe liedjes en maken vriendjes met kinderen uit de buurt.

 

Net als het kinderdagverblijf is de peuterspeelzaal een goede voorbereiding op de basisschool. Je kind is twee of vier (voor –en vroegschoolse educatie )ochtenden per week welkom, van 8.15 tot 12.15 uur. Voor de peuterspeelzaal kan je net als voor het kinderdagverblijf kinderopvangtoeslag aanvragen en als je kind vier ochtenden komt in verband met  voor –en vroegschoolse educatie, dan is er daarnaast ook nog subsidie vanuit de gemeente mogelijk.

 

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

 

PHOTO 2022 03 22 08 45 111874987411